SYNERGY AGRI

Voorspellende Realtime Data Analyses gaat over het gebruik van de gegevens zodra deze zijn gegenereerd en beschikbaar zijn om voorspellingen te doen en processen te automatiseren.
Voorspellende Data Analyses

Data zijn de basis voor ons bedrijf, Synergy Data Solutions.

Data is een breed begrip en wij gebruiken deze dan ook in de breedste zin van het woord. Data zijn zeer veelzijdig. We zetten ze in om inzicht te krijgen, om processen en producten te optimaliseren en om kwaliteit en veiligheid te borgen.

Data gedreven

Synergy Data laat uw data vóór u werken. Samen exploreren we welke data u nodig heeft om uw doel te bereiken, hoe u deze kunt interpreteren en kunt inzetten. Onze dataspecialisten zijn van alle markten thuis mede doordat ze een beroep kunnen doen op de experts per sector.

We zijn gestart vanuit de olie & gasindustrie, onze ervaringen in deze sector rondom kwaliteit en veiligheid hebben ons geïnspireerd om onze diensten breder aan te bieden.

Momenteel zijn we ook werkzaam in de (geestelijke) gezondheidszorg en in de agrarische sector. De data verschillen sterk, de wijze waarop en waarom ze ingezet worden ook, maar het basisprincipe blijft. Data geeft inzicht!Inzicht geeft de mogelijkheid om strategische keuzes te maken, voor de lange- of voor de korte termijn. Een toekomstvisie ondersteunen, of acuut aan de knoppen om processen bij te sturen.

Met behulp van data kunnen voorspellende monitorsystemen worden opgezet, er kan worden geëvalueerd en geoptimaliseerd.


CONTACT US
Kom met ons in contact

Volg ons op LinkedIn