SYNERGY EVALUEREN & OPTIMALISEREN

Als Synergy Data Solutions helpen we u graag een data-oplossing te organiseren zodat u kunt leren en verbeteren.
Evalueren & Optimaliseren

Data laten spreken en inzicht laten geven, is de kracht van Synergy Data Solutions.

Inzicht is nodig om te kunnen evalueren en te leren.

Door de schoolcijfers voor en tijdens de coronapandemie te evalueren, heeft men keuzes gemaakt; normen werden naar beneden bijgesteld om leerlingen toch door te laten stromen. Bij atleten kan door evaluatie de optimale mix van training en rust worden bepaald, waardoor er topprestaties kunnen worden geleverd.

Sectoren

Bij de olie & gas industrie heeft de inzet van datamonitoring en de evaluatie van de ontstane beelden geleid tot het optimaliseren van veiligheid voor medewerkers en voor milieu. Door het systeem uit te rusten met alarmeringsfunctie konden processen worden geoptimaliseerd.

Ditzelfde geldt ook in de zorg. Een monitorsysteem is één ding, maar interpretatie van de uitkomsten is een tweede. Dit is een stap die samen met u gezet moet worden. Wat betekent de uitkomst en hoe kan deze ingezet worden om het herstelproces van uw patiënt, de operatie of de samenwerking met uw collega’s te optimaliseren.De agrarische sector monitort, maar wilt ook handelen bij kritische waarden. Wanneer de ammoniakemissie te hoog oploopt, zoekt men samen naar mogelijke oplossingen. Hierin worden ze ondersteund door het monitoringssysteem met de juiste meldingen en alarmeringen.

Data laten spreken en inzicht laten geven, is onze kracht.

Neem gerust contact op.


CONTACT
Kom met ons in contact

Volg ons op LinkedIn