SYNERGY SECTOREN

Door onze focus op data, kunnen we diverse sectoren bedienen.
Focus & Diversiteit

De data zijn onze basis. Data blijven data.

Onze data gedreven oplossingen, zijn daardoor toepasbaar in allerlei sectoren. Wat begon in de olie & gas industrie, is uitgebreid naar de zorg (en wetenschap) en naar de agrarische sector.

Sectoren

De olie & gas industrie zet data in voor het optimaliseren van processen en apparatuur, met als doel de veiligheid voor medewerkers en milieu te borgen. De data worden in een functionele dashboard teruggekoppeld. Door de inzet van onze Real-Time Data Analyses, kan ook Real-time worden gesignaleerd en worden ingegrepen.

De zorg zet data in om het herstelproces van de patiënt te verbeteren, de operatie veiliger te maken of de samenwerking met de collega’s te optimaliseren. Dit alles met het doel om de kwaliteit van de zorg naar een hoger niveau te tillen. Door de inzet van Real-Time Data Analyses wordt het herstel proces van de patiënt op de voet gevolgd. Ditzelfde geldt voor diverse parameters in de operatiekamer. Text-mining helpt bijvoorbeeld om de communicatie te verbeteren.

De agrarische sector monitort diverse waarden. Bij kritische waarden, willen zij direct kunnen handelen of exploreren wat werkt. Bijvoorbeeld wanneer de ammoniakemissie te hoog oploopt, kan men de mest later uitrijden of uitzoeken welke andere mogelijke interventies hierbij werkzaam zijn.

De boeren trekken samen op om te de meest optimale oplossing te komen. Hierin worden ze ondersteund door het monitoringssysteem met de signalerings- en alarmeringsfunctie.
Data laten spreken en inzicht laten geven, is onze kracht.

Synergy Data Solutions

Synergy Data Solutions helpt u graag een data-oplossing te organiseren zodat u kunt leren en verbeteren. Ook als u werkzaam bent in een andere dan hierboven genoemde sectoren.


CONTACT
Kom met ons in contact

Volg ons op LinkedIn