SYNERGY ONDERHOUDSDIENSTEN

Synergy Data Solutions Uw Partner voor Onderhoud en Support van Monitoring Systemen
Onderhoud en Support

Support en Onderhoud op Monitoring Systemen


Synergy Data Solutions

Wij zijn uw betrouwbare partner voor periodiek onderhoud van ziekenhuis- en laboratoriummonitoringsystemen. Met onze uitgebreide ervaring en deskundigheid voeren wij regelmatige aanpassingen en uitbreidingen door, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen en een vermindering van faalkosten.

Waarom kiezen voor Synergy Data Solutions?

Onze klanten kiezen voor ons vanwege de mogelijkheid om hun jaarlijkse kosten te verlagen en meer flexibiliteit in hun onderhoudsopties te hebben. Wij bieden u volledige keuzevrijheid met de zekerheid van betrouwbaar onderhoud. Bovendien minimaliseert de combinatie van onderhoud van uw monitoringsysteem en kalibraties van uw temperatuursensoren op locatie de verstoring binnen uw organisatie.Onderhoud op Locatie Services

  • Onderhoud en controle van gateways: Zorgvuldig onderhoud en inspectie van gateways om optimale prestaties te garanderen.
  • Onderhoud en controle van onderstations en loggers: Regelmatige controles en onderhoud van onderstations en loggers voor betrouwbare gegevensregistratie.
  • Onderhoud en controle van sensoren: Inspectie en onderhoud van sensoren om nauwkeurige metingen te waarborgen.
  • Onderhoud en controle van telefoonoproepers: Periodieke controle en onderhoud van telefoonoproepers voor betrouwbare alarmmeldingen.

Voordelen van Ons Onderhoud

  • Minder verstoring: Onze aanpak minimaliseert onderbrekingen in uw dagelijkse operaties.
  • Ter plaatse kalibratie van alle instrumenten: Alle meetinstrumenten worden direct op locatie gekalibreerd, waardoor efficiëntie en nauwkeurigheid worden verhoogd.
  • Geen downtime voor uw meetinstrumenten: Onze diensten zorgen ervoor dat uw meetinstrumenten continu operationeel blijven zonder onderbrekingen.
  • Kostenbesparing: Periodiek onderhoud verlaagt de totale onderhoudskosten en voorkomt onverwachte uitgaven.
  • Hoge servicegraad: Wij bieden een hoog serviceniveau met deskundige ondersteuning en maatwerkoplossingen.

Kies voor Synergy Data Solutions voor betrouwbaar en efficiënt onderhoud van uw monitoringsystemen. Wij staan klaar om u te ondersteunen met onze toegewijde service.

Bent u geïnteresseerd in onze expertise, advies en oplossingen? Neem gerust contact op.


Synergy Data Solutions B.V.

Hoofdkantoor


+31 (0) 88 855 0100

www.synergydata.nl

info@synergydata.nl

KOM MET ONS IN CONTACT

Volg ons op LinkedIn