SYNERGY LIFE SCIENCE

Het gaat niet alleen om het voldoen aan normen, maar vooral om de kwaliteit van uw producten en processen!
Real-time Monitoring en Data Analyses

Life Science


Synergy Data Solutions biedt ondersteuning voor uw toepassingen in de farmaceutische, biotechnologische en medische hulpmiddelenindustrie met ongeëvenaarde nauwkeurigheid, betrouwbare instrumenten, regelgevingsconforme systemen en een uitgebreid scala aan diensten.

Meet een breed scala aan kritieke omgevingsvariabelen met onze hoogwaardige data loggers, slimme sensoren, transmitters en software.

Onze oplossingen zijn ontworpen om wereldwijd te voldoen aan GxP-regelgeving voor gecontroleerde omgevingen, waardoor ze de kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid waarborgen en zorgen voor regelgevende naleving in zeer veeleisende toepassingen binnen de industrie.Realtime Monitoring en Data Analyse

Het Realtime Monitoring en Data Analyse systeem is ontworpen voor omgevingsmonitoring in GxP-gereguleerde industrieën. Het monitoring platform van Synergy Data Solutions voldoet aan de vereisten om de organisatie te ondersteunen bij het voldoen aan bijvoorbeeld de FDA 21CFR part 11 en EU GMP Bijlage 11 monitoringbehoeften.

Het monitoring platform van Synergy Data Solutions biedt alle benodigde functies zoals realtime monitoring en gegevensopslag, externe alarmering, rapportage die voldoet aan de regelgeving, gebeurtenissenlogboek en meer.

 


Stabiliteitstesten


Geneesmiddelen worden onder “versnelde omstandigheden” getest in klimaatkamers om informatie te verkrijgen over de stabiliteit van het product, de integriteit van de verpakking en daarmee de houdbaarheid.


Productie


Productieomgevingen worden zorgvuldig gemonitord om de klimatologische omstandigheden waaronder de geneesmiddelen worden geproduceerd te verifiëren.


Productiemachines


Drogers, tabletpersen en coaters deze zijn allemaal gevoelig voor vochtigheid. Kwaliteitscontrole omvat het monitoren van de productiemachines, de omgevingslucht en de evenwichtsrelatieve vochtigheid van de eindproducten.


Clean room omgeving


Clean room omgevingen zijn kritisch wat betreft vochtigheid en druk. Monitoringsystemen voor clean room omgevingen worden altijd gevalideerd om aan de regelgeving te voldoen. Daarom worden ze geleverd door gespecialiseerde bedrijven.


Bent u geïnteresseerd in onze expertise, advies en oplossingen? Neem gerust contact op.


Synergy Data Solutions B.V.

Hoofdkantoor


+31 (0) 88 855 0100

www.synergydata.nl

info@synergydata.nl

KOM MET ONS IN CONTACT

Volg ons op LinkedIn